Παρουσίαση Μast

H Mast είναι ελληνική εμπορική επιχείρηση που εξειδικεύεται στα βιοκαύσιμα και τις συσκευές που χρησιμοποιούν το πέλλετ ως καύσιμο.
 
Η εταιρία μας εισάγει τα προιόντα της από γνωστά ιταλικά εργοστάσια όπως Artel, Eva calor, Anselm Cola κα.που ειδικεύoνται στά προιόντα που χρησιμοποιούν πέλλετ. Η Mast διαθέτει αερόθερμες σόμπες, τζάκια, σόμπες λέβητες (νερού), σόμπες με κανάλια και παρέχει εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών. Τα προιόντα της διακρίνονται για την σύγχρονη τεχνολογία τους και συνδυάζουν κομψότητα, ποιότητα και ασφάλεια. 
 
Η εταιρεία μας διαθέτει ετοιμοπαράδοτες σόμπες και επίσης το καύσιμο τους που είναι το πέλλετ ξύλου. Έχουμε την δυνατότητα υπεύθυνης εγκατάστασης των προιόντων μας με το καλύτερο τεχνικό service και ανταλλακτικά.
 
Οι σόμπες πέλλετ διατίθενται σε διάφορες δυναμικότητες ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου που θέλετε να ζεστάνετε. Διαθέτουν υπολογιστή με τον οποίο μπορείτε πολύ εύκολα να προγραμματίσετε θερμοκρασίες και χρόνους λειτουργίας και υπάρχει ακόμα τηλεχειρισμός ανάλογος με του αιρκοντίσιον. 
Eίναι εύκολα στην εγκατάσταση τους χωρίς να έχουν ρύπους που επιβαρύνει το περιβάλλον. Τα προϊόντα αυτά προβάλλονται από όλα τα μέσα επικοινωνίας για τον οικολογικό τους προσανατολισμό, την μείωση της χρήσης των ορυκτών καυσίμων, και την καλύτερη διαχείριση των υποπροϊόντων των δασών και των αγροτικών καλλιεργειών. Είναι σημαντικά οικονομικότερα από τα παραδοσιακά καύσιμα χωρίς να μειονεκτούν σε τίποτα από αυτά.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δωρεάν παράδοση εντός Αττικής.
Πληρωμή με κάρτα εώς 6 άτοκες δόσεις
Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές μας και για κάποιο ραντεβού στην έκθεση μας.
Οι ιδιοκτήτες της, Γιάννης και Παναγιώτης Μαστρογιάννης διαχειρίζονται την MAST.
 
 
Kαντε κλικ εδώ για τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ του 2012.
Κάντε κλικ εδώ για τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ του 2013
 
 
 
Αφοι Μαστρογιάννη O.Ε.
Διεύθυνση έκθεσης: Διγενή 5-7, 
143 42 Νέα Φιλαδέλφεια - Ελλάδα.
Τηλ.: + 30 210 2526238
Κινητό + 6932756933
Φαξ: + 30 210 2589123
Διεύθυνση Αποθήκης: 77km Εθνικής οδού Αθήνας - Λαμίας,
322 00 Θήβα - Ελλάδα.
e-mail: emastj@gmail.com
 
 
 
 
Copyright Web Design, Web Hosting, S.E.O. and Web promotion in Google by Galaxynet AE